ARTICLE «TIME OUT» BARCELONA

IOGA PER A CORREDORS

Runners, feu asanas i pranayama i traieu-ne profit quan sortiu a córrer

 

“El ioga és ioga. És una pràctica mil·lenària, no m’invento res. El que faig durant les classes, però, és posar l’atenció en tot el que en podem treure a l’hora de córrer i fer esport. De fet, sempre els hi dic als meus alumnes que el que més m’interessa de les sessions és que descobreixin tot el que poden aplicar al seu dia a dia: en caminar, anar a la feina… que prenguin consciència de postures, de la respiració o de l’estat del cos”. En Ricard Sarrate és professor de ioga, osteòpata i corredor de muntanya i imparteix sessions de ioga per atletes a l’Espai Karuna (Roselló, 356-358).

ARTICLE TIME OUT BARCELONA «IOGA PER A CORREDORS»

http://www.timeout.cat/barcelona/ca/esports/ioga-per-corredors


Post Your Thoughts